Hur konvertera WMA-filer till MP3 i Windows Media Player

January 4

Du kanske vill konvertera dina WMA-filer till MP3-filer i Windows Media Player (WMP) för överföring till din mobiltelefon eller bärbar medieenhet. WMP tillåter användare att konvertera sina låtar till olika filformat, men bara när låtarna är rippade från en CD till din dator. Tyvärr gör det inte stöd för musik omvandlingar när låtarna är redan i mediebiblioteket, så du kommer att behöva bränna en CD med dina WMA-filer innan du importerar dem tillbaka till Windows Media Player som MP3-filer. Det är viktigt att uppdatera programvaran till den senaste versionen innan du börjar, eftersom det kommer att bidra till att minska den tid det tar att rippa och bränna CD.

Instruktioner

1 Besök WMP huvudsida (se Resurser) och ladda ner den senaste versionen av Windows Media Player. Installera och köra programmet.

2 Klicka på fliken "Burn" längst upp i WMP-gränssnittet. Välj "Burn Options" och klicka på "Audio CD".

3 Sätt in en tom CD-skiva i datorn.

4 Leta reda på WMA du vill konvertera i mediabiblioteket. Skapa en "Burn List" för din musik genom att dra sång ikoner från WMP bibliotek "Förteckning Pane" på vänster sida av skärmen. (Ordna din musik genom att dra en enskild låt ikon uppåt eller nedåt i spellistan.)

5 Klicka på "Start Bränn" -knappen och vänta på att processen för att avsluta. Mata ut CD när den är klar att bränna.

6 Klicka på "Rip Inställningar" i huvud WMP skärmen. Klicka på "Format" och välj "MP3" som din inställning.

7 Sätt tillbaka cd i datorn. Klicka på "Rip CD" knappen för att börja kopiera din CD till WMP bibliotek. Dina filer kommer automatiskt konvertera när de rippade till datorn. (Du kommer att kunna hitta dem i din WMP bibliotek när de är färdiga konvertering.)


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com