Hur man tillbaka DC på en HP Laptop

October 14

Medan överföring av bärbara datorer är en av de viktigaste fördelarna, i ständig rörelse datorer från en plats till en annan orsakar enorma slitage på kraftkablar och adaptrar. Förutom att bära ut dem, kan kablar också förlorade i hotellrum, kaféer, hyrbilar och andra platser. Om du har förlorat DC-adapter för din HP laptop eller kabeln är sliten eller funktioner felaktigt, måste du köpa en ersättare.

Instruktioner

1 Identifiera modellnumret på din bärbara dator. De flesta adaptrar passar flera modeller, men det är alltid bra att dubbelkontrollera kompatibilitet med din faktiska laptop modell. Du hittar modellnumret i det nedre högra hörnet på skärmen (till exempel "Presario CQ50").

2 Kontakta HP: s kundtjänst och fråga om dina garantiersättningsalternativ. Beroende på när du köpte din bärbara dator och tillbehör som medföljde det, kan du ha rätt till en gratis utbyte av vissa delar. Du kan hitta en länk till HP: s kundsupport i Resurser i den här artikeln.

3 Mät din nuvarande DC adapterkabel. Det kan vara svårt att uppskatta längder när man tittar på produkter i en butik eller på nätet, så har en uppfattning om hur länge din ursprungliga sladd var är ett bra sätt att se till att du kan hålla samma arbetsvanor. Du vill inte sluta med en sladd som är två fot kortare än originalet och därmed förenligt med din arbetsplats.

4 Besök en online datordelar återförsäljare och söka efter en fras som "HP likströmskabeln." Du hittar flera sorter, så försök att hitta en med det bästa priset för att presentera förhållande till din budget. Läsa recensioner av andra produktägare kan också bidra till att styra ditt beslut.

5 Beställa ersättningskabeln antingen genom onlinebutik eller HP: s kundsupport. Du kanske också kunna hitta en ersättare på en stor låda återförsäljare.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com