Hur laddar jag upp en Fraps video?

May 22

FRAPS är en datorskärm fånga program som låter dig ta högupplösta skärmdumpar av skrivbordet eller HD-video på allt som rör sig på skärmen. Du kan fånga FRAPS video i flera frame rates och resolutioner. Alla FRAPS video spelas in till Windows AVI-format, vilket gör filmer kompatibla med de flesta online video fientlig tomten. Använd FRAPS för att fånga arbete på skrivbordet eller video spel.

Instruktioner

1 Leta upp FRAPS videon på datorns hårddisk. Om du inte anger något annat, är Fraps videor sparas i "Mina videoklipp" mapp på datorns hårddisk. Kör en sökning för videon på hårddisken om videon är inte på den här platsen. Sök kommandon finns under Start-menyn i Microsoft Windows-operativsystem.

2 Öppna webbläsaren och navigera till en video webbhotellet. Gemensam video fientlig tomten inkluderar YouTube, Vimeo och Tinypic. Logga in på ditt användarkonto eller skapa ett konto på webbplatsen om du inte har ett användarnamn och lösenord. För att registrera, måste du ange ditt fullständiga namn och en e-postadress.

3 Välj "Ladda upp video" alternativet från din video hosting webbplats och välj FRAPS video på din hårddisk. Klicka på "Ladda upp" och vänta på att videon till slut uppladdning. Beroende på filstorleken kan uppladdningen ta några minuter eller några timmar. Vänta på "Ladda upp framgångsrika" skärm innan du stänger webbläsarfönstret eller stänger av datorn.

4 Namnge video och fyll beskrivning information som hjälper andra att hitta videon. Ange sekretessinställningar för video innan du sparar namn och beskrivning. Sekretessinställningar är på plats för att tillåta lösenordsskydd för din video, om du vill det. Låt sekretessinställningar inställda på "Public" om du vill att hela Internet för att få tillgång till videon. Klicka på "Spara" för att spara din video namn, beskrivning och sekretessinställningar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com