Hur man Klistra in bilder för att göra etiketter

September 9

Hur man Klistra in bilder för att göra etiketter


Du kan klistra in bilder för att göra hemgjorda etiketter med ordbehandlingsprogram. Oavsett om du gör adressetiketter, etiketter för hyllorna i ditt skafferi eller namnlappar för en återförening, kan du skriva ut etiketter du har personligt genom att klistra in dina egna bilder, clip art eller andra bilder.

Instruktioner

1 Öppna Microsoft Word. Klicka på ikonen Word för att ta upp ett nytt tomt dokument.

2 Öppna etikettmallen. Från Word-menyn, välj Verktyg och sedan Kuvert / etiketter. Se framsidan av etiketten paketet och välj rätt etikett typ och storlek. Klicka på OK. En ny sida kommer upp med en mall för tomma etiketter.

3 Kopiera en bild eller bild från datorn. Högerklicka på bilden på datorn och välj "kopiera" från rullgardinsmenyn. Du kan också trycka på Ctrl-C eller Kommando-C på en Mac.

4 Klistra in bilden på etiketterna. Ta med tom etikett sida upp och högerklicka var som helst på sidan. Välj pasta från rullgardinsmenyn eller Ctrl-V på en dator och Kommando-V på en Mac. Bilden kommer automatiskt att fylla i sin ursprungliga storlek, i varje etikett på sidan.

5 Ändra storlek på bilden för att passa etiketten. Klicka på bilden och en svart kontur visas. Klicka och dra i hörnen för att ändra storlek på bilden. Klicka på mitten av bilden för att dra den från en plats till en annan.

6 Lägga till text eller andra objekt för att etiketterna för att avsluta. Du kan lägga till ytterligare objekt till etiketter från menyn Infoga. För adressetiketter, infoga en textruta och skriv in önskad text


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com