Hur kan man förhindra DVD-skivor från kopiering

August 4

Hur kan man förhindra DVD-skivor från kopiering


De flesta filmer och musikskivor är copyrightskyddade och inte tillåter skapandet av kopior på grund av upphovsrättslagar. Om du skapar din egen film eller hemvideo och vill kopiera skydda den, finns det DVD-program som finns att köpa på nätet som förhindrar kopiering. Använda DVD-skydd programvara, kan ingen komma åt och kopiera skivan och innehållet är säker från uppladdning och omfördelning utan ditt medgivande.

Instruktioner

Skydda dina DVDs

1 Köp en populär DVD skyddsprogram. Du kan köpa DVD skydd programvara från en elektronikaffär eller på Internet. Använd en trovärdig hemsida för datorprogram när du köper din programvara online.

2 Installera DVD mjukvara med den medföljande skivan eller den nedladdade filen efter köpet. Om installationen inte automatiskt igång, klicka på "Start> Kör" och skriv namnet på enheten din installations-CD använder. Denna enhet är oftast "D" på en Windows-dator.

3 Öppna DVD skydd programvara efter installationen är klar.

4 Sätt i DVD du vill skydda. Följ DVD programvarans på skärmen starta upp instruktioner om de är tillgängliga. Användarhandboken eller guide, som varje DVD mjukvara setup är annorlunda när det gäller att använda programmet för att skydda dina DVD-skivor.

5 Följ stegen som tillhandahålls av den officiella programvarans guider för att förhindra att dina DVD-skivor från kopiering.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com