Så här ändrar sidhuvud i Office Live

February 15

Microsoft Office Live Small Business är ett verktyg webbplats skapande som är utformad för att hjälpa dig att skapa en proffsig hemsida även om du inte har någon teknisk erfarenhet. Med Office Live Small Business, kan du registrera ett domännamn, inrätta värd och skapa en webbplats med hjälp av webbaserade designverktyg. Rubriken är på toppen av din webbplats och oftast innehåller din logotyp eller text. Du kan använda verktygen i Office Live Site Designer för att ändra innehållet i sidhuvudet.

Instruktioner

1 Navigera till Office Live hemsida och logga in på ditt konto.

2 Klicka på "Design Site" i "Bygg din webbplats" -kolumnen på Office Live hemsida. Detta kommer att lansera Web Design Tool i ett nytt fönster. Som standard kommer fliken Site Designer visas.

3 Klicka på "Nick" och ett fönster öppnas med alternativ för att anpassa din rubrik.

4 Redigera texten i sidhuvudet med hjälp av webbplatsens titel och Site slogan textrutorna. Du kan ändra typsnitt, färg och storlek på texten med hjälp av teckensnittsalternativ ovanför varje textruta.

5 Klicka på "Logo" för att växla till fliken logotypen. I "Ändra din logo" dialogrutan kan du välja en logotyp från bilder som du tidigare har laddat upp. För att ladda upp en ny bild, klicka på "Ladda upp bilder" och välj den bild som du vill använda.

6 Klicka på knapparna bredvid visningsalternativ längst ned på fliken Logo att ändra storleken och placeringen av bilden.

7 Klicka på "OK" för att spara ändringarna i sidhuvudet. Du kommer att återvända till webbplatsen Designer skärmen. När du är klar med redigeringen din hemsida, klicka på "Spara" längst upp på skärmen och avsluta Site Designer fönstret.

Tips

  • Se till att din popup-blockerare är konfigurerad för att tillåta popup-fönster från Office Live homepage.See Resurser för en länk med fler tips om hur du anpassar din rubrik.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com