Hur konvertera en M4P Filtillägg till MP3

July 20

M4Ps och MP3-filer är högkvalitativa ljudfiler som används i bärbara mediaspelare, datorer och även hem och bilstereosystem. M4P-filer används främst av iTunes, Apples musik och media nedladdning webbplats, medan MP3-filer används av de flesta andra musikspelare. På grund av M4P Apple-exklusiv karaktär, kan du konvertera M4P-filer till MP3-filer så att du kan spela dem annat än i iTunes eller på en iPod. Du kan göra detta snabbt och enkelt genom att använda en gratis konverteringsprogram tillgängliga online.

Instruktioner

1 Starta Tuneclone, tillgänglig för gratis nedladdning på tuneclone.com.

2 Öppna iTunes och skapa en spellista som innehåller de M4P låtar du vill konvertera till MP3. Lämna iTunes öppna och minimera fönstret, återvänder till Tuneclone fönstret.

3 Klicka på fliken Inställningar i Tuneclone. I popup-fönstret som visas ställa in produktionen format till "MP3" och sedan välja en utgående mapp att spara dina konverterade MP3-filer. Minimera Tuneclone och återgå till iTunes. Välj "Bränn skiva" -knappen för att börja konverteringen.

4 Välj Tuneclone virtuell cd-brännare från brännare listan. Den virtuella enheten kommer att kallas "TuneClon Virtual_CD-RW". Välj knappen radio som visas bredvid menyn "Audio CD" och sätta en bock bredvid "Inkludera CD-text." Klicka på "Burn".

5 Vänta tills filerna att bränna till den virtuella enheten. Du kommer att uppmanas vid bränning / konverteringen är klar. När du uppmanas att åter öppna Tuneclone hämta nyskapade MP3-filer. Filerna kommer också att visas i mappen du angav i steg 3.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com