Hur man ansluter en bärbar dator till RCA Jacks

July 21

Hur man ansluter en bärbar dator till RCA Jacks


Ansluta en bärbar dator till vanliga RCA-uttag kräver två typer av kabeladaptrar: en för video och den andra för ljud. Anslutningarna innebär enkla tryck pluggar med en omvandlare i den andra änden som kan anslutas till RCA audio / video-kompositkablar. Kablarna ansluts sedan till standard RCA-uttag på en elektronisk komponent, såsom en receiver eller TV.

Instruktioner

1 Sätt den runda S-videokontakten på adaptern med de fyra hålen i centrum till S-videoporten på den bakre kanten av den bärbara datorn.

2 Anslut en kompositvideokabel till RCA-uttaget på den andra änden av S-videoadaptern. Den andra änden av den sammansatta kabeln kan nu anslutas till alla RCA videouttag.

3 Sätt minikontakten på 3,5 mm Y-adapter till LINE OUT på baksidan eller vänstra kanten av den bärbara datorn, beroende på modell.

4 Anslut de två pluggar i ena änden av RCA-typ ljudkablarna till uttagen i Y-adapter. Pluggarna i den andra änden av kabeln kan nu anslutas till RCA ljuduttagen på alla elektroniska enheter.

Tips

  • Om 3.5mm audio jack och S-video-uttaget är både på den bakre kanten av den bärbara datorn, kan man använda en enda kompositkabel med gula, vita och röda kontakter. Y-adapter kommer fortfarande att behövas för att omvandla 3,5 mm-kontakt till RCA.
  • Stäng av datorn när du ansluter kablarna till en elektronisk anordning.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com