Hur man använder Blogspot med JAWS

December 6

JAWS (Job Access med tal) är en skärm behandlingen programvara tillverkas och distribueras av Freedom Scientific. Även om det är oftast används av dem som är synskadade, kan vem som helst dra nytta av skärmläsare. Använd JAWS att läsa texten på din Blogger sidor, varav de flesta har en blogspot.com webbadress. Du har full kontroll över hur JAWS läser texten.

Instruktioner

1 Ladda ner och installera JAWS programvaran på datorn, om du inte redan har gjort det. Mjukvaran finns tillgänglig på freedomscientific.com; testversionen är gratis.

2 Öppna Blogger sidan som du vill använda med JAWS.

3 Dubbelklicka på ikonen JAWS finns på datorns skrivbord. Om ingen ikon är på skrivbordet, öppnar programmet genom att klicka på Windows knappen "Start". Välj Alla program för att lokalisera och öppna programmet.

4 Vänta JAWS att börja läsa texten på Blogspot sidan.

5 Använd JAWS läskommandon om du vill styra hur JAWS läser skärmtexten. Till exempel, för att läsa nuvarande textrad, tryck "Infoga" och uppåtpilen på tangentbordet. För att gå till nästa textrad trycker på nedåtpilen. För att läsa hela stycket, samtidigt trycka på "Ctrl" och "5" för att hoppa till nästa stycke, samtidigt trycka på "Ctrl" och nedåtpilen. En omfattande lista över läskommandon finns på Freedom Scientific webbplats.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com