Vad är en sökning Conduit?

November 16

Om din webbläsare hela tiden omdirigerar till Search.conduit.com utan ditt medgivande, är datorn infekterad med Sök Conduit webbläsare kapare. Sök Conduit är en malware program som ändrar registerposter och försök att stjäla viktig information såsom kreditkortsuppgifter genom att styra sökningar Search.conduit.com. Sök Conduit främjar skadlig aktivitet, så för att undvika skador på din dator och dess filer, ta bort den snabbt och säkert.

Beskrivning

Sökandet Conduit skadliga webbläsare kapare installeras i hemlighet på din dator utan ditt medgivande. Det installeras oftast när du laddar ner video codecs och ActiveX uppdateringar. Den sprider också genom vuxna webbplatser. Sök Conduit går även under andra namn, såsom feed.ndot.com, findsoul.info, search.good-search.net och bee-find.com.

Fungera

Sök Conduit är främst avsett att konfigurera inställningar för webbläsare som Firefox och Internet Explorer. När konfigureras, omdirigeringar Sök Conduit sökningar som görs på populära sökmotorer som Google och Yahoo till Search.conduit.com. Sök Conduit öppnar portar som släpper ytterligare skadlig kod på en infekterad dator och påverkar DLL-filer som används för att förbättra ett program funktionalitet.

avlägsnande

Om din webbläsare håller omdirigera till Search.conduit.com att köra antivirus och antispionprogram skanningar bort Sök Conduit och relaterade webbläsare kapare. För att öka chansen för upptäckt, uppdatera säkerhetsprogram virus eller spionprogram definitionslista innan du kör systemet genomsökningar. Dessutom kör veckovisa genomsökningar för att förbättra dator och online-säkerhet. Manuellt ta bort Sök Conduit och tillhörande skadlig kod är svårt eftersom de gömmer sig i systemmappar och registret, så använder ett säkerhetsprogram är ett säkrare alternativ.

varningar

För att undvika misstag hämtar Sök Conduit och annan skadlig kod, hämta innehåll som video codecs och program från betrodda webbplatser. Vissa webbplatser, särskilt de som främjar piratkopierad programvara, i hemlighet paket nedladdningar med trojaner och spionprogram som orsakar datorproblem.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com