Hur man redigerar ditt ansikte till en annan foto gratis

January 11

Hur man redigerar ditt ansikte till en annan foto gratis


Digital bildbehandling har gjort fotografi redigering lättare än någonsin. Om du vill lägga till ditt ansikte till ett annat foto, behöver den inte en professionell hand eller dyra fotoretuschering programvara. Den enkla kopiera och klistra förfarande kan åstadkommas på något grundläggande fri bildredigeringsprogram. Tricket är att skära så nära formen på ditt ansikte som möjligt för att göra effekten övertygande.

Instruktioner

1 Öppna foto av ansiktet och det foto du vill klistra in den i ditt bildredigeringsprogram. Placera markören på toppen, botten, vänster och höger i området i andra, eller "destination" bild som du vill klistra in ditt ansikte. När du gör det, titta på och notera sifferpixelställena som visas längst ner i programfönstret --- vänstra siffran är horisontella läge, rätt antal är den vertikala läge. Subtrahera det låga antalet från de höga siffrorna för att få bredd och höjd pixel. Gör samma sak för att mäta bredden och höjden på ditt ansikte i sin bild. Säkerställer både område mätningar har en lika förhållandet mellan bredd och höjd.

2 Dela antingen bredden eller höjden på destinations foto med motsvarande mätning i ansiktet bilden för att erhålla en omräkningstal för att ändra storlek. Multiplicera den fulla bredden och höjdmätningar i ansiktet foto av omvandlingsförhållandet för att erhålla den storleksändrade dimensioner som kommer att göra ansiktet foto passar optimalt i destinations fotot. Välj "Resize" under menyn "Redigera". Ange den ändrade dimensioner i rutorna Bredd och Höjd och tryck på "Apply".

3 Välj "Freeform Selection" verktyg på programmets verktygsfält --- kommer verktyget ikon ser ut som en streckad linje stjärna eller en lasso beroende på vilket redigeringsprogram du använder. Klicka längs detaljerna och ansiktets konturer i sin bild tills du har bifogat hela ansiktet i ett val. Under menyn "Redigera", välj "Copy" och välj sedan destinations bild och klicka på "Klistra in". Klicka och håll den kopierade ytan för att flytta det där det ska vara i destinations fotot. Välj "Arkiv" -menyn och tryck på "Spara".

Tips

  • Kopiera och klistra in funktion för att placera ditt ansikte i en annan bild kan åstadkommas i MS Paint, som levereras som standard med Windows. Andra fria program för Windows, Mac och Linux som du kan använda är Penna, Helios Paint och och GIMP.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com