Hur man ansluter en skrivare till en Dell 1501 Laptop

January 23

Hur man ansluter en skrivare till en Dell 1501 Laptop


Dell Inspiron 1501 laptop är en solid prestanda, runt datamaskinen. Denna laptop har en 15,4 "skärm, väger mindre än 7 pund., Och fortfarande har alla funktioner som alla företag person eller högskolestudent skulle behöva. Med många portar och alla systemfunktioner, kan den här datorn enkelt ansluta till en trådlös mus, skanner, samt en skrivare. Denna artikel kommer att beskriva processen för att ansluta din befintliga skrivare till Dell 1501 laptop.

Instruktioner

1 Se till att datorn är påslagen och inga andra program körs. Sätt i cd-skivan som medföljde skrivaren och låt skrivarens programvara för att lägga rätt skrivardrivrutiner till din dator. Anslut strömsladden för skrivaren till skrivaren och koppla in den. Anslut skrivarkabeln till skrivaren. Skrivarkabeln kan vara en av två typer: en USB-kabel eller parallellkabel.

2 Anslut skrivarkabeln till rätt port på din bärbara dator (antingen USB- eller parallellkabel) och slå på skrivaren. Dell 1501 laptop kommer att laddas med en Microsoft Windows-operativsystemet och installera skrivaren kommer att vara "plug and play" genom att ytterligare installation av drivrutin startar automatiskt när datorn känner igen skrivaren.

3 När drivrutinerna har lagts till, klicka på "Start", sedan "Kontrollpanelen", och sedan "Skrivare och fax". Välj "Lägg till skrivare" och följ instruktionerna på skärmen. Stäng "Lägg till skrivare" fönstret genom att klicka på "X" i det högra hörnet. Klicka på "Start", sedan "Kontrollpanelen", och sedan "Skrivare och fax", klicka på ikonen för din skrivare du just lagt till och välj "Gör standardskrivare" från rullgardinsmenyn. Försök att skriva ut något.

Tips

  • De flesta USB-skrivare är plug and play nu, så om skrivaren är USB-ansluten kan du förmodligen bara ansluta skrivaren, ladda ner drivrutiner för enheten från tillverkarens hemsida och börja skriva.
  • alltid inte förvänta sig en viss skrivare för att arbeta med din bärbara dator. Vissa äldre skrivare stöds inte av nyare operativsystem som kan komma på Dell 1501.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com