Felsökning ett Microsoft Word-dokument som inte öppnas

May 28

Microsoft Word har gjort sig ett namn genom att erbjuda en funktionsrik upplevelse för användarna. Men om du har problem med att öppna ett dokument i Microsoft Word, kan det vara ganska frustrerande. Problemet orsakas vanligtvis av ett antal vanliga problem och felsökning är i allmänhet ganska enkelt.

Instruktioner

1 Reparera dokumentet. Om du försöker öppna ett dokument från ett annat program, kan det verka som ett gäng lådor eller symboler. Använd "Öppna och reparera" -funktionen i menyn "Öppna" för att råda bot på detta problem.

2 Kontrollera filändelsen. Förlängningarna standardfilen för Microsoft Word är DOC och docx, men filen kan också öppna filer som RTF. Men om du har en ODF-fil eller annan ordbehandlingsformat, är chanserna goda att det inte kommer att öppnas och du kommer att behöva konvertera den med ett annat program innan visning i Word.

3 Försök att sätta in den gamla dokument till en ny. Gå till menyn "Infoga" och välj sedan "Dokument". Markera det dokument du har problem med. Genom att föra in dokumentet i en ny, kan du gå förbi några av säkerhetsfunktionerna i Microsoft Word och visa dokumentet i sin enklaste form.

Tips

  • Om du laddar dokument från en USB eller extern hårddisk, se till att enheterna är anslutna via USB 2.0-portar. Om de inte är, skulle långsammare anslutning vara vad som orsakar de handlingar som vägrar att ladda.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com