Det bästa sättet att registrera ett nytt domännamn

December 15

Registrera ett nytt domännamn kräver registrering med en organisation som heter International Corporation för Assigned Names and Numbers (ICANN), enligt TheSiteWizard.com. Det bästa sättet att registrera ett nytt domännamn om du är ny till webbplatser är ett domännamn registrar som också erbjuder hosting, såsom GoDaddy.com eller HostGator.com. Dessa webbplatser gör processen med att registrera ett nytt domännamn extremt lätt och har också telefonsupport för de gånger du fastnar.

Registrator

Om du vill registrera ett nytt domännamn, har du betala en registreringsavgift till en registrar, såsom GoDaddy.com eller HostGator.com. Detta kommer att ge dig rätt till domännamnet för ett år och i slutet av året måste du betala en ny registreringsavgift. Utöver detta registreringsavgift måste du betala en initial registreringsavgift till ICANN, men vissa registrarer kommer att betala denna avgift för dig, enligt TheSiteWizard.com.

Webbhotell vs registrator

Om du vill ta gammaldags metod kan du prova direkt försöker registrera ditt domännamn med en registrator som GoDaddy.com eller HostGator.com. Du kan försöka att registrera ditt domännamn och om någon redan har registrerat det, kommer registratorn säga att den inte är tillgänglig. En del människor föredrar att hitta sina domännamn genom att skriva i olika kombinationer av ord direkt genom ombud. Denna metod är mer av en gissning och kontroll metod, men det är verkligen ett alternativ individer kan fortsätta.

Betala för domännamn

Du behöver ett PayPal-konto eller ett kreditkort för att betala för din nya domännamn enligt TheSiteWizard.com. Detta är fallet med majoriteten av registrar såsom GoDaddy.com och HostGator.com. Du kan välja att registrera ditt domännamn med ett webbhotell och en registrar, men det bästa och enklaste sättet att registrera ett domännamn är direkt med en registrar som värd, såsom GoDaddy.com eller HostGator.com.

Välja domännamn

Efter att ha fund av ett domännamn, måste du se om någon annan redan har registrerat ditt domännamn. Nästan alla av de vanligaste domännamn redan är registrerad av någon. Till exempel är domännamn som Health.com och Soccer.com redan registrerad. Avhandlingar korta domännamn sälja för hundratusentals dollar ibland. Om någon äger ett domännamn som du vill, kan du kontakta ägaren och se om du kan köpa den. Men det är oftast lättare att bara hitta ett domännamn som ingen äger för närvarande.

Agera snabbt

Efter att ha fund av ett domännamn som du vill, se om det redan är registrerad av en annan person. Om det inte redan registrerats av en annan person, så det viktigaste är att agera snabbt.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com