Hur synkronisera Firefox och MobileMe bokmärke

July 17

Hur synkronisera Firefox och MobileMe bokmärke


Liksom andra populära webbläsare, kan Firefox dig skapa bokmärken genom att klicka på stjärnan i adressfältet. Webbläsaren listar alla nuvarande bokmärken i biblioteket, och visar valda bokmärken i verktygsfältet. MobileMe är en Apple tjänst som lagrar all din personliga information och gör det möjligt att komma åt den från olika enheter, men det har ingen aktuell integration med Firefox. Att synkronisera MobileMe med Firefox, behöver du ladda ner en gratis Firefox add-on som synkroniserar bokmärken över flera webbläsare och datorer.

Instruktioner

1 Starta Firefox och klicka på "Bokmärken" och välj sedan "Visa alla bokmärken" från rullgardinsmenyn. Detta tar upp "Library" panel. Klicka på "Importera och Backup" -ikonen i verktygsfältet, som ser ut som en stjärna.

2 Välj "Backup" i menyn och spara dina bokmärken på skrivbordet, sedan logga in på ditt MobileMe-konto. Klicka på "Inställningar" och sedan "Sync". Välj "manuellt" från rullgardinsmenyn för att stänga av auto-synkronisering.

3 Starta Firefox och navigera till Xmarks.com. Klicka på "Installera nu" och sedan "Download Xmarks." Välj "Tillåt" och "Installera nu" i dialog popup rutorna.

4 Starta om Firefox. Klicka på den blå Xmarks rutan om du uppmanas och gå igenom installationsguiden för att skapa ett konto. Välj dina inställningar och klicka på "Fortsätt" tills du ser "framgång!" skärm säger att du framgångsrikt synkroniseras alla dina bokmärken.

5 Klicka på "Klar" för att automatiskt starta Xmarks webbplats. Gå till "Mina bokmärken" längst upp på skärmen och kontrollera att Xmarks importerat alla dina bokmärken.

6 Återgå till MobileMe och klicka på "Sync" och sedan "Avancerat". Markera rutorna framför "Synkronisera med MobileMe" och "Bokmärken". Välj din dator och klicka sedan på "Återställ synkroniseringsdata" för att skriva över gamla data.

7 Välj "Bokmärken" i dialogrutan popup-rutan. Klicka på rätt "flow" pilen och sedan "Ersätt". När synkroniseringen är klar, gå till "Sync" och ändra rullgardinsmenyn för att "automatiskt" för att återställa auto synkronisering.

Tips

  • Att tilldela bokmärken till olika datorer, gå till "Verktyg" i huvud Firefox verktygsfält och välj "My Xmarks" från Xmarks menyn. I min Xmarks verktygsfältet, klicka på "Synkronisera profiler."
  • Om du använder flera datorer, kommer MobileMe meddela dig att det sker förändringar i dina data. Du måste välja "Slå ihop" för att hålla dina nya synkroniserade bokmärken.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com