Det går inte att installera Net Framework 1.1

May 10

Det går inte att installera Net Framework 1.1


Installera .NET Framework 1.1 är inte alltid möjligt för ett antal skäl. Några av de frågor som bland annat redan har en senare version av .NET installeras eller en mycket gammal operativsystem på din dator. Du kanske upptäcker att .NET Framework 1.1 är fel programvara för dina behov.

skäl

Du kanske redan har en senare version installerad. .NET Framework är en VM, ett program som körs program skrivna i NET programing språk som gjorts av Microsoft. Det är förinstallerat på de flesta moderna datorsystem och uppdateras när Windows körs automatiska uppdateringar varje vecka. Redan har en version installerad på datorn kan störa datorns förmåga att installera version 1.1. Annars kan en mycket äldre operativsystem, en som är pre-Windows XP åtminstone eller en icke-Microsoft operativsystem som Linux störa installationsprocessen.

lösningar

Kontrollera om du verkligen behöver version 1.1. Om du gör, bör du kunna installera det vid sidan av de nyare versionerna. Gör detta genom att högerklicka på programmet och välja "Kör som administratör" om det misslyckas. Windows 7 har kända problem med att installera och det kanske inte fungerar. Om du inte är på en Microsoft OS kan du försöka att installera Mono, en öppen källkod, gratis program som körs NET program. Det är inte perfekt, men det stöder andra operativsystem. Du kan försöka få den senaste versionen av .NET Framework från Microsoft, också.

Fungera

.NET Framework-programmet krävs för alla NET program som ska köras, gör att programmerare att koda i ett antal programmeringsspråk och erbjuder ett stort bibliotek av programmeringsresurser. I teorin är du bättre att använda den senaste versionen, men i praktiken, nyare versioner av .NET är ofta inte helt kompatibla med äldre mjukvara och datorplattformar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com