Hur man överför Windows XP ikoner till Vista

May 2

Hur man överför Windows XP ikoner till Vista


Ikonerna på Windows Vista är avsedda att skildra en ny och modern känsla. Men om du känner nostalgisk för Windows XP, kan du ersätta Vista ikoner med de ursprungliga XP ettor och föra tillbaka de goda ol 'dagar. Använd ett USB-minne för att överföra ikoner från din Windows XP-dator till din Vista-dator i ett par enkla klick.

Instruktioner

1 Anslut din USB-minne till en ledig USB-port på Windows XP-dator som du kopierar ikoner från.

2 Leta reda på ikonerna du vill kopiera. Dubbelklicka på "Den här datorn" dubbelklicka på "C :," dubbelklicka "Windows" och sedan dubbelklicka på "system32" mapp. Dina ikoner finns i den här mappen.

3 Högerklicka på ikonerna du vill kopiera och välj sedan "Skicka till USB-enhet" i menyn som dyker upp.

4 Ta bort din USB-minne enhet.

5 Anslut din USB-minne enhet i Windows Vista-datorn. Leta reda på ikonen filer på USB-minne, högerklicka på dem och välj "Kopiera".

6 Klistra in ikonfiler på Windows Vista-datorn. Navigera till den plats där du vill att filerna klistras, högerklicka och välj "Klistra in".

7 Navigera till din dators skrivbord. Högerklicka på skrivbordet och klicka på "Anpassa." Klicka på "Ändra skrivbordsikoner" på den högra sidan av fönstret som visas.

8 Välj den ikon du vill ändra. Klicka på "Byt ikon" och sedan "Bläddra" för att navigera till den plats där du klistrade Windows XP ikoner. Klicka på önskad ikon och klicka sedan på "OK". Klicka på "Apply" i nästa fönster. Upprepa för varje Vista ikon du vill ändra.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com