Hur man nollställer Quickbooks Registry

October 23

Hur man nollställer Quickbooks Registry


Om det finns ett fel i SPCS registret, kan den kräva att återställa registrering eller avinstallation av Quickbooks programvara. Ett felmeddelande kan dyka upp när du försöker öppna en Quickbooks företag fil. De koder som används för ett register fel i SPCS innefattar en serie av fem nollor och därefter 40.149, 38.772, 38.997, eller 39056. Det finns några lösningar på detta problem. Det ena är att byta namn på eller ta bort registreringsfilen direkt, är en annan att reparera SPCS programvara. Annars kan du avinstallera och installera om Quickbooks programvara.

Instruktioner

Ändra eller ta bort register Direkt

1 Leta upp qbregistration.dat filen. Ibland en uppdatering från en anti-virus program eller från Microsoft Windows kan fördärva Quickbooks registreringsfilen. Detta alternativ innebär att gå in i ditt operativsystem och välja att visa dolda filer. Såvida du inte är helt säker på din förmåga att ändra eller förändra dina operativsystem filer, inte väljer denna metod. För att hitta den här filen, högerklicka på "Start" -knappen. Klicka på "Utforska" och sedan "Ordna". Leta reda på "Mapp och sökalternativ" och sedan på "Visa" -fliken.

2 Välj "Visa dolda filer och mappar". Rensa markeringen bredvid "Dölj skyddade systemet Operating filer."

3 Ändra namnet på den "qbregistration.dat" filen genom att lägga ett "x" före "q" i filnamnet. Starta installationsprocessen för att se om registret fel är fast. Om det inte är, ta bort filnamnet och starta om på nytt.

Reparera eller avinstallera Quickbooks Software

4 Skapa en säkerhetskopia av företagets filen. Detta gör du genom att klicka på "File" -knappen, bläddra ner till "göra kopia eller backup" och klicka. När du uppmanas att platsen för att rädda företaget filen till antingen välja en extern hårddisk eller en flash-enhet. Ställ säkerhetskopia åt sidan.

5 Klicka på "Kontrollpanelen" i "Start Menu". Öppna "Lägg till / ta bort program" fönstret genom att klicka på det alternativet. När fönstret öppnas det ska visa alla program som finns på datorn.

6 Leta upp "Quickbooks" program och klicka på "Ändra / Ta bort". När nästa fönster öppnas, kommer du att ha möjlighet att "Reparera SPCS" eller "Uninstall Quickbooks" För detta första alternativ, klicka på knappen "Reparation Quickbooks". Detta kommer att återställa registret och ställa in programmet tillbaka till det skick den var i vid första installeras på din dator.

När reparationen är klar, starta om datorn och programvaran för att se om registret felet fortfarande förekommer. Om det är du kommer att behöva avinstallera programmet och sedan installera den.

7 Öppna program fönstret "Lägg till / Ta bort" igen. Klicka på mappen "Quickbooks" och när nästa fönster öppnas, välj "Avinstallera" alternativet. Låt un-installationsprocessen att slutföra och sedan installera om programmet.

8 Lokalisera ursprungliga Quickbooks programvara skiva med den ursprungliga kuvertet den kom i. Det kommer att bli en ljus gul dekal placerad på kuvertet och dekalen kommer att ha produktidentifikationsnummer och serienummer tryckt på det. Du kommer att behöva dessa siffror för att avsluta den förnyade installationen. När du uppmanas ange dessa siffror.

En Ominstallation återställer Quickbooks registret och återställa programvaran till ursprungligt skick den var i när den först installerades. Återinstallationsprocessen kommer att fråga ett fönster som uppmanar dig att få de senaste uppdateringarna till SPCS programvara. Klicka på "OK" -knappen för att få dessa uppdateringar innan du försöker öppna säkerhetskopian du skapade tidigare.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com