Avinstallera "Mina Bluetooth-platser"

October 21

Avinstallera "Mina Bluetooth-platser"


"Mina Bluetooth Spaces" är en mapp som automatiskt är installerad på din Windows-dator när du kopplar ihop en Bluetooth-enhet med din dator. Den rymmer information om Bluetooth-enheter som kan ansluta till ditt system och låter dig hantera information om anslutningarna och skicka och ta emot filer via Bluetooth-enheter. "Mina Bluetooth-platser" visas som en ikon på skrivbordet och i aktivitetsfältet, men eftersom det inte är en genväg, kan du inte bara ta bort det.

Instruktioner

1 Högerklicka på ikonen Bluetooth i aktivitetsfältet och välj "Öppna Bluetooth-inställningar." Under fliken "Alternativ", avmarkera "Visa Bluetooth-ikonen i meddelandefältet." Klicka på "Apply" och "OK" för att ta bort ikonen från aktivitetsfältet.

2 Klicka på "Start" -knappen. Skriv "regedit" utan citationstecken i sökrutan och tryck på "Enter". Klicka på "Fortsätt" om du ser ett meddelande som ber dig bekräfta att du vill öppna Registereditorn.

3 Navigera till nyckeln "HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ Currentversion \ Explorer \ Desktop \ namespace" och klicka på plustecknet bredvid "namn" för att expandera den.

4 Leta reda på mappen "6af09ec9-b429-11d4-a1fb-0090960218cb." Kontrollera i den högra rutan som mappen har standardvärdet "Mina Bluetooth-platser." Högerklicka på mappen i den vänstra panelen och välj "Ta bort".

5 Stäng Registereditorn fönster. Tryck på "F5" för att uppdatera skärmen.

Tips

  • Gör en säkerhetskopia av din Windows-registret innan du redigerar det. Klicka på "File" och "Export" i fönstret Registereditorn för att spara registerinställningar.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com