Återställa Media Player Ikon

July 31

Återställa Media Player Ikon


Liksom andra programikoner, Windows Media Player ikon får eller inte får stanna på datorns "Desktop" för snabb åtkomst till programmet. Anledningen ikonen kan försvinna inkluderar en Windows eller tredje part uppdatering att göra en förändring i ditt system eller en ändring gjordes av en slump som orsakar Windows Media Player-symbolen försvinner. Det är möjligt att återställa ikonen, men ikonen kan lämna skrivbordet igen eller kanske inte fungerar korrekt även efter att återställa det.

Instruktioner

1 Navigera till datorns "Desktop" genom att minimera alla öppna dialogrutor.

2 Klicka på "Start" och "Alla program" om du använder Windows Vista eller 7. Om du använder Windows XP eller en äldre version av operativsystemet Windows, klicka på "Start", "Alla program", "Tillbehör" och "Entertainment". Observera att Windows Media Player kan vara i din meny "Alla program" om du använder Windows XP.

3 Högerklicka på "Windows Media Player". Välj "Kopiera".

4 Högerklicka var som helst på datorns "Desktop" och välj "Klistra in".

Windows Media Player-symbolen är nu återställd.

Tips

  • Du kan även återställa Windows Media Player-ikonen genom att fylla steg 1 och 2, högerklicka "Windows Media Player" och välja "Skicka till" och sedan "genväg på skrivbordet."
  • Om att återställa en förlorad ikon för en annan mediaspelare, kompletta steg 1 och 2, högerklicka på mediaspelarens namn och välj "Skicka till" och sedan "genväg på skrivbordet."

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com