Så här ändrar bithastigheter med Audacity

December 11

Så här ändrar bithastigheter med Audacity


Bithastigheten är antalet bitar som bearbetas per tidsenhet. Så för normala webbradio 32kbps (32 kilobyte per sekund) för standard CD-kvalitet om 128 kbps. Jag har ofta haft problem med att hitta program som enkelt och fritt kan ändra bithastigheten låtar men Audacity gör det felfritt. Så lär du dig hur du ändrar bithastighet låtar.

Instruktioner

1 Ladda ner, installera och öppna Audacity

2 Så här ändrar bithastigheter med Audacity


Öppna Audacity och klicka FIL, IMPORT ... välja vilka ljud som du vill redigera.

3 Så här ändrar bithastigheter med Audacity


Efter Importera audio..see bild

4 Så här ändrar bithastigheter med Audacity


När du har importerat musik / ljud du vill helt enkelt gå till det övre vänstra bar och träffa FIL sedan gå ner till EXPORT ... och det ska dyka upp en spara fönster.

5 Så här ändrar bithastigheter med Audacity


Välj var du vill spara filen och även i dra ner bar kan du välja vilken typ av fil du vill spara den är (företrädesvis MP3) ... sedan innan du träffar SAVE, klicka på knappen som säger alternativ och det bör ta dig till en annan popup skärm.

6 Så här ändrar bithastigheter med Audacity


När sidan ALTERNATIV dyker upp välj KONSTANT, då under KVALITET rullgardins välja bithastighet du vill, från 8kbps till 320kpbs. Också hålla rutan som säger STEREO Vald. Det finns många andra alternativ i denna sida så om du inte gillar dessa inställningar bara leka med dem och se vilken inställning som är bäst för dig.

Tips

  • Spara inte ljud som mycket liten eftersom det kan äventyra kvaliteten på ljudet och stor då du kommer att ha en onödigt stor fil.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com