Hur du sätter en HP Scan i Word

December 17

Hur du sätter en HP Scan i Word


Om du har ett papper som du har tryckt och förlorat den ursprungliga Word-fil (DOC) för, skriva om pjäsen är en irritation. I stället för att skriva om dessa filer, finns det ett enklare sätt att omvandla dem till digitala dokument. Microsoft Office Document Imaging, som ingår i varje version av Office, kan du förvandla tryckta filer till Microsoft Word-dokument med hjälp av en Hewlett-Packard (HP) scanner. Detta ger dig mer tid att förfina ditt arbete snarare än att slösa tid att skriva om det.

Instruktioner

1 Placera den utskrivna papper i HP-skannern och stäng locket. Tryck på "Scan" -knappen. När det har skannats använda HP skanningsprogram för att beskära filen och se till att den visar korrekt på skärmen. Spara filen som en TIFF. Upprepa denna process för varje sida av det utskrivna dokumentet.

2 Öppna Microsoft Office Document Imaging genom att hitta det under "Start", "Alla program", "Microsoft Office" och "Microsoft Office-verktyg." Om du inte har installerat det, placera installationsskivan Microsoft Office i den optiska enheten. När installationsfönstret dyker upp, välj "Lägg till eller ta bort funktioner" och under "Office-verktyg" välj "Microsoft Office Document Imaging." Välj "Kör allt från datorn" och tillåter installation för att köra.

3 Tryck på "File" i Microsoft Office Document Imaging och välj "Infoga fil." Välj TIFF-filen och tryck på "OK". Upprepa detta för varje skannad sida.

4 Tryck på "Skicka text till Word" -knappen i verktygsfältet. Den här knappen ser ut som ett papper med Microsoft Word-logotypen i mitten. När dialogrutan dyker upp, tryck "OK". Låt konverteringsprocessen sikt. Detta kan ta en stund beroende på storleken på dokumentet.

5 Läs igenom dokumentet efter konverterats till Word. Om det finns fläckar eller klotter på dokumentet, kan det finnas några misstag. Kontrollera om fel innan du sparar filen.

Tips

  • Microsoft Office Document Imaging

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com