Hur konvertera CDA

October 6

CDA är det filformat som används på CD-skivor som du köper från butiken. När du bränner en CD från MP3-filer, hamnar de som CDA på CD-R. Eftersom CDA är bara användbar på själva skivan, omvandla en CDA-fil i princip innebär "rippa" bort det på en CD och på din dator i ett format som MP3. Du kan sedan lyssna på dessa låtar på din dator, eller ens överföra dem till en MP3-spelare.

Instruktioner

1 Hitta ett program som kan rippa musik-CD. Detta kommer att konvertera CDA tillbaka till ett format som MP3. Exempel på program som kan göra detta är Nero och Format Factory).

2 Klicka på länken som tar dig till nedladdningssidan. Hit "Download Now" och sedan klicka för att acceptera hämtningen. Installera filen genom att dubbelklicka på den när den är på din dator.

3 Öppna program och sätt din CD i din dator. Klicka på "CD" -fliken och klicka sedan på "musikskivor till ljudfil" -knappen. Välj din musik-CD där det står "Drive". Klicka på rullgardinsmenyn och välj den typ av ljudfilen som du vill.

4 Klicka där det står "Konvertera." Detta kommer att ta dig till huvudskärmen. Klicka på "Start" för att börja konvertera CDA-filerna på cd-skivan till musikfiler på datorn.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com