En IE 407 Fel

November 27

Även om de flesta Internetanvändare har upplevt "404 fel", vilket indikerar att en sida eller fil inte är placerad vid den angivna platsen, en förteckning över standardiserade HTTP statuskoder inkluderar mindre kända koder. I själva verket, statuskoder inkluderar framgångskoder (som användaren inte kan se alls), informationskoder och felkoder som "407."

Bakgrund

Webbläsare som Internet Explorer kan visa en av flera statuskoder meddelanden när webbläsaren försöker ansluta till en server. Statuskoder i 400 sortimentet, inklusive 407, är felkoder. En webbläsare fel som läser "Fel 407 Proxyverifiering krävs" indikerar att användaren försöker komma åt en sida som först kräver att användaren logga in en proxyserver.

överväganden

De 407 felmeddelanden är inte specifikt för Internet Explorer. Andra webbläsare, inklusive Firefox eller Opera, kan visa samma HTTP-statuskoden om de finner att en proxy autentisering krävs (dock kan det exakta felmeddelandet varierar beroende på webbläsare). Även mobila enheter som BlackBerry smartphones kan visa 407 felmeddelande i den integrerade webbläsaren (användare kan råda bot på detta genom att slå på HTTP-autentisering på deras BlackBerry-enheten).

Möjliga lösningar

Användare kan uppdatera webbsidan i händelse av att 407 eller annan felmeddelande är helt enkelt en lyckträff. Om slutanvändaren upplever detta fel och inte har tillgång till nätverksinställningarna (eller webbsidan i fråga), kommer han att behöva kontakta nätverksadministratören för att försöka lösa problemet. Tyvärr, om det är ett fel med webbsidan eller programmet, har användaren liten kontroll över detta fel.

utvecklare

En 407-statuskoden meddelande i Internet Explorer är vanligt när utvecklare arbetar med program som kräver tillgång till Internet, men den lokala datorn ansluts via proxyservern. Microsoft föreslår att programmerare ändra konfigurationen av tillämpningar såsom Visual Studio för att instruera programmet att ge rätt referenser för att upprätta anslutningen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com