Hur man byter batteri i en Presario C700

November 25

Hur man byter batteri i en Presario C700


En Compaq Presario C700 är en lätt dator anteckningsbok tillverkad av Compaq. Den bärbara datorn använder en 6-cells, 2,20-Ah, 47-Wh litiumjonbatteri för ström när datorn inte är ansluten till ett eluttag med en nätadapter. Den förväntade livslängden för en bärbar dator batteri varierar från ett till två år, beroende på batteritypen och vård som ges till batteriet. När batteriet effektivitet minskar eller batteriet laddas inte, är det dags att byta ut batteriet.

Instruktioner

1 Koppla den bärbara datorn från väggadaptern. Stäng av datorn.

2 Vänd den bärbara datorn upp och ned, så att batteriet på undersidan av den bärbara datorn är vänd mot dig. Placera den bärbara datorn på en plan yta.

3 Skjut batterispärren åt vänster och hålla den på plats med en hand. Luta batteriet uppåt. När batteriet är upprätt, lyft bort det. Släpp batterispärren.

4 Sätt i bakkant på det nya batteriet i batterifacket. Tryck på framkanten nedåt tills batteriet snäpper ordentligt i batterifacket.

5 Anslut den bärbara datorn till växelströmsväggadapter och låta batteriet fulladdat innan du använder den bärbara datorn på batteri. Ett nytt batteri bör laddas i minst 24 timmar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com