Hur man ställer Foto Mått för Facebook

December 21

Ställ anpassade dimensioner för alla Facebook-foto du väljer att göra din profilbild, oavsett dess ursprungliga dimensioner. Till exempel, om du använder en foto någon annan tog av dig poserar med en grupp vänner men bara själv vill vara med i bilden, beskära ut resten av personerna på bilden. Alternativt, beskära en standard rektangulär bild till en fyrkantig form för att göra det sticker ut.

Instruktioner

1 Navigera till det foto du vill använda som profilbild och klicka på den för att öppna den i Facebooks fotovisare. Välj "Gör profilbild" i det nedre vänstra hörnet av bilden.

2 Dra någon av rutorna som visas på de fyra hörnen av bilden inåt för att göra bildens dimensioner mindre och utåt för att göra dem större. Klicka på "Klar Beskära" när du har ställt in rätt dimensioner.

3 Återgå till din profil och klicka på "Redigera profil." Klicka på "profilbild" och välj sedan "Redigera miniatyr." Dra bilden runt tills den lilla, fyrkantiga miniatyr Facebook använder för att representera dig runt på webbplatsen är enligt dina önskemål. Klicka på "Spara".

Tips

  • Om du vill använda någon annans bild av dig som din profilbild, måste du vara taggad i bilden. Om du ser ett foto av dig själv som du vill använda som en profilbild, klicka på "Tag foto," klicka ansiktet, markera rutan bredvid ditt namn och välj "Klar märkning." När personen godkänner begäran att märka visas Make profilbild alternativ.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com