Hur man läser sparade AOL e-post

August 31

Hur man läser sparade AOL e-post


AOL erbjuder två sätt att spara e-postmeddelanden du skickar och tar emot via ditt konto. Om du vill komma åt dina sparade e-postmeddelanden som helst du har tillgång till AOL, kan du använda sparade på AOL alternativ som sparar dina meddelanden till AOL: s webbserver. Den sparade på min dator alternativet sparar e-post direkt till datorns hårddisk och kräver att du använder din egen dator för att visa sparade meddelanden. Du kan enkelt visa sparade AOL e-post från inkorgen.

Instruktioner

1 Logga in på ditt AOL programvara med hjälp av screen samband med de sparade e-postmeddelanden som du vill läsa. Klicka brevlådan knappen längst till vänster i slutet av AOL verktygsfält. Detta visar inkorgen och dess postmappar.

2 Klicka på "Spara på AOL" under "Mina e-postmappar" i den vänstra rutan för att visa meddelanden som du sparat för onlineåtkomst. Du kan också ha undermappar i denna kategori, och du kan klicka på en undermapp för att visa e-postmeddelanden i den. För att läsa en enda sparad e-post, dubbelklicka på meddelandet i listan till höger.

3 Klicka på "Spara i min dator" under "Mina e-postmappar" i den vänstra rutan för att visa meddelanden som du har sparat på datorns hårddisk. Klicka på någon undermapp för att visa sina sparade meddelanden. Dubbelklicka på ett meddelande i den högra rutan e-postlista för att visa den sparade meddelandets innehåll.

Tips

  • Användare kan också visa sina sparade på AOL-meddelanden genom att logga in på AOL post webbplats. Klicka bara på "sparade Mail" mapp i den vänstra rutan i inkorgen.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com