Skype för Mac Tutorial & Vanliga frågor

February 15

Skype för Mac Tutorial & Vanliga frågor


Skype ger dig fri text, ljud och videochatt på din Mac. Om du köpa krediter, då kan du använda programvaran för att ringa till telefoner i hela världen. Eftersom de flesta Macintosh-datorer har inbyggda webbkameror och mikrofoner, installera och köra programmet är ganska lätt. Som med e-post och andra meddelandetjänster, Skype-användare måste vidta åtgärder för att skydda sin personliga information och undvika spammare och bedragare på nätet.

Instruktioner

1 Klicka på Apple i det övre vänstra hörnet av din Mac skärmen och välj "Om den här datorn." Om OS-version är mindre än 10.3.9, måste du uppdatera systemet innan du kan installera Skype.

2 Ladda ner den senaste versionen av Skype för OS X från den officiella hemsidan. Programmet finns på flera olika språk. Dubbelklicka på skivavbilden när nedladdningen är klar för att starta installationen.

3 Starta Skype-programmet och klicka på knappen "Skapa ett konto". Välj ett användarnamn och lösenord och fylla i din profilinformation. Det är OK att lämna din profil tomt, men sedan dina vänner och familj kanske inte kan hitta dig genom att söka efter din information.

4 Ange ditt användarnamn och lösenord för att logga in på Skype. Dubbelklicka på knappen "Test Call" eller klicka på den en gång och tryck på den gröna telefonknappen för att påbörja samtalet. Lyssna på det inspelade meddelandet och följ instruktionerna för att testa mikrofonen inställningar.

5 Öppna "Systeminställningar" om du har problem med ljudingång eller utgång. Klicka på "Sound" -ikonen och välj "Output." Väljer att använda datorns inbyggda högtalare eller annan maskinvara som du har anslutit. Klicka på "Input" för att välja din mikrofon och ställa sin ingångsvolym.

6 Klicka på "+" -ikonen i det nedre vänstra hörnet av Skype-skärmen för att lägga till kontakter. Ange dina kontakters kontonamn eller söka efter personer du känner genom att ange deras e-postadresser eller namn. Klicka på knappen "Lägg till kontakt" när du hittar någon du känner och ett meddelande kommer att skickas till dem att bekräfta.

7 Klicka på en av dina kontakter för att markera sitt kontonamn. Välj den blå texten bubblan att börja en textchat med den personen. Dina chattloggar sparas med ditt konto om du inte raderar dem manuellt.

Tips

  • Du kan köpa Skype-kredit via bolagets hemsida om du vill ringa till telefoner direkt. Om du bara använder Skype för att prata med andra datoranvändare, då kommunikation är gratis.
  • Öppna Skypes "Inställningar" och välj den personliga integriteten bar om du vill dölja din kontoinformation från vanliga användare.
  • Du kan skicka filer via Skype; Det är ungefär lika säkert som att skicka e-postbilagor.
  • Spammare använder Skype mycket som de använder e-post och kan försöka att få personlig information från dig. Var försiktig med att acceptera samtal från personer som inte finns på din kontaktlista.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com