Hur får man trafik från Scribd

February 17

Hur får man trafik från Scribd


Scribd är webbplats som låter dig ladda upp och dela dina presentationer, böcker, skolarbete, kalkylblad, guider och artiklar. Kort sagt, är det ett sätt för dig att dela dina kunskaper med världen. Eftersom webbplatsen får så mycket trafik, det tenderar att rangordna väl med sökmotorerna. Vad detta innebär för dig är att genom att rikta dina sökord väl, kan du driva trafik till din webbplats genom att publicera artiklar på Scribd.

Instruktioner

1 Gå till Googles sökordsverktyget (se avsnittet Resurs för länkar) och hitta några sökord som får trafik. Skriv in dina viktigaste sökord för att producera en lista med andra sökord tillsammans med mängden av konkurrensen. Helst vill du att välja ett nyckelord med låg konkurrens och åtminstone 3000 globala sökningar per månad.

2 Skapa ett konto med Scribd genom att gå till webbplatsen (se Resurser för en länk) och klicka på "Registrera dig" knappen. Slutföra registreringen genom att ange dina personliga uppgifter såsom namn, e-postadress och logga in ID. Logga in på ditt konto efter att framgångsrikt skapa det.

3 Skriv en artikel med sökord som du har valt som fokus. Som ett minimum, bör artikeln vara 250 ord lång, men det kan vara flera hundra ord lång om nödvändigt. Det bör använda sökord i titeln, första meningen och två eller tre gånger i hela kroppen. Använd inte det alltför många gånger eller sökmotorerna kommer att se det som sökord spam och avnotera dig. även en länk till din webbplats i början och slutet av din artikel.

4 Ladda upp din rapport till Scribd. Leta efter avsnittet sökord och fylla i detta formulär tillsammans med sökordet beskrivning. Förutom sökord ange tillhörande sökord som Google verktyget dras upp.

5 Skicka in länken från Scribd till sociala bokmärke webbplatser som Technorati, Digg och Stumbleupon. Dessa hjälpa till att bygga länkar till din rapport Scribd länk och driva trafik till den. Varje vecka, kontrollera status på Scribd genom att klicka på "Statistik" längst ner till höger i rapporten. Det ska visa hur många visningar din rapport har.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com