Hur gör jag återställa datorn till fabriksinställningarna utan CD?

August 22

Hur gör jag återställa datorn till fabriksinställningarna utan CD?


Du kanske vill återställa datorn till fabriksinställningarna för att bli av med ett virus eller en skadlig problem. Detta är särskilt användbart när alla datorns inställningar och register är trasslat till. Du kan använda ett system verktyg som heter "System Restore" för att återställa datorn till det datum då du köpte datorn och installerade operativsystemet. Du behöver inte en CD för denna uppgift. Detta verktyg är förinstallerat på datorn. Observera att Systemåterställning påverkar inte personliga filer. Det påverkar bara systemfiler, dator register och inställningar.

Instruktioner

1 Klicka på "Start", "Alla program", "Tillbehör" och "System Tools" för att starta "Systemåterställning."

2 Klicka på "Återställ datorn till en tidigare tidpunkt." Klicka på "Nästa". Du kommer att se en lista över återställningspunkter som har skapats sedan du köpte och började använda datorn. Om du använder Windows Vista eller Windows 7, hoppa över detta steg. Klicka bara på "Next" när välkomstskärmen visas.

3 Klicka för att välja den allra första återställningspunkt. Med andra ord väljer återställningspunkt som är registrerad med det tidigaste datumet i listan. Det bör vara samma datum då du köpte datorn och installerat Windows. Klicka på "Nästa".

4 Klicka på "Nästa" för att bekräfta återställningen. Windows kommer att starta automatiskt och ta datorn till fabriksinställningarna.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com