Dator Återvinningsförfaranden

November 1

Fastställande av mål för återvinning datorn

Det är vettigt att återvinna din gamla dator istället för att bara kasta bort det. Det är även den ansvariga sak att göra. Hur du väljer att återvinna datorn beror på varför du återvinning. Alternativen för återvinning en gammal dator som fortfarande fungerar skiljer sig från dem för återvinning ett hopplöst out-of-date eller trasiga dator.

En ny dator är målet

Det finns många platser som kyrkor och ideella organisationer som kan erbjuda ett skatteavdrag för donation av din arbetsdator. Om du bara vistas på teknikens framkant och vill skicka din äldre dator till en annan ägare, överväga att donera den till en värdig organisation, alltså materialåtervinning din begagnade dator.

En äldre dator Thats Långsam

Om datorn i fråga är helt enkelt föråldrad och behöver en översyn, men kan inte överföras till någon för användning, då överväga att ge den till ett företag som tjänar pengar genom att göra "nya datorer från begagnade delar och komponenter. Detta är en legitim alternativ för återvinning din gamla dator.

En Crashed Dator

Hitta en ansedd återvinnings om din gamla dator är värdelös. Återvinningsföretaget ska förfoga över de skadliga gifter, tungmetaller och cancerframkallande ämnen enligt EPA-regler. Ställ frågor, och om svaren är vaga eller besvärande, leta efter en annan återvinnare. Många av de företag som säljer datorer också ha "ta tillbaka" program som du kan använda. När du kasserar en dator, se till att rengöra all personlig information från sin hårddisk innan överge den.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com