Instruktionsbok för Compaq Presario 4000

April 30

Compaq Presario 4000-serien gör ett populärt val för både hemanvändare och företagare. Dessa datorer kan fungera som utmärkta produktivitetsverktyg, oavsett om de används för casual surfa, hardcore spel eller skapandet av detaljerade budgetar. Men för att få ut det mesta av dessa verktyg använder dem på rätt sätt och ställa upp dem på rätt sätt.

Komma igång

För att få din Presario 4000 av till höger start, packa komponenterna noga för att se till att du har allt du behöver. Presario köpare kan välja antingen en fast eller trådlöst tangentbord och mus, så kontrollera att bolaget har levererat rätt alternativ. Leta efter alla elsladdar, kablar och programvara i rutan.

Kontrollera bildskärmen

När du packar upp din dator, kontrollera att du har fått skärmen du beställt med din Presario. Om du använder din egen bildskärm, lokalisera monitoranslutningen på den nya datorn, som kan ligga på en annan del av skärmen än på din nuvarande dator. Titta på slutet av skärmkabeln och undersöka baksidan av Presario för en anslutning som matchar den kabeln. Anslut bildskärmskabeln och elkabeln, anslut sedan strömsladden till överspänningsskydd eller UPS.

Avsluta anslutningar

Anslut dina externa högtalare till "OUT" på baksidan av Presario PC. Detta gör att du kan lyssna på din favoritmusik med god kvalitet och äkta ljud. Anslut nätsladden och anslut den andra änden till ett överspänningsskydd eller UPS, anslut sedan nätverkskabeln till den trådlösa routern eller höghastighetsmodem. Om du har en uppringd anslutning, ansluter telefonlinjen till modemet.

Sätt på den

Slå på Presario 4000 och låt den gå igenom sin första installationen, varefter du kan börja använda din nya dator.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com