Hur man laddar ner YouTube filmer till en Mac

July 21

Hur man laddar ner YouTube filmer till en Mac


För att ladda ner en YouTube-film, använda en onlinevideotjänsten webbplats. Det finns ett antal av dessa webbplatser som kan nås utan kostnad. Många online video service webbplatser kommer även att konvertera YouTube-video till ett format som är mer kompatibel med Mac-datorer.

Instruktioner

Ladda ner YouTube film med Media-Convert

1 Gå till YouTube. Klicka på YouTube film du vill hämta. Klicka i adressfältet högst upp i webbläsaren. Kopiera YouTube filmens webbadress genom att trycka på "Kommando + C".

2 Gå till en onlinevideotjänsten webbplats, till exempel, den fria Media-Convert webbplats. Klicka på "Konvertering från URL" knappen längst upp på webbsidan. Klicka på "File" textfältet under "Konvertering från URL". Tryck på "Kommando + V" för att klistra in YouTube filmens webbadress i fältet.

3 Välj "Flash Video" från "Input Format" rullgardinsmenyn till höger om "File" -fliken. Välj "MPEG-4" från "Output Format" rullgardinsmenyn under "File" -fliken. Klicka på "OK" knappen till höger om "Output Format".

4 Vänta som en förloppsindikator på den webbsida som har dykt upp fyller i från vänster till höger. Klicka på "Nästa" knappen då förloppsfältet är helt fyllt i.

5 Klicka på länken "Ladda ner" på den nya webbsidan. Byt namn på YouTube filmen om så önskas i "Namn" kolumn längst upp i fönstret som visas. Välj "Desktop" från "Platser" rullgardinsmenyn i mitten av fönstret. Klicka på "Spara" knappen längst ned i fönstret.

Ladda ner YouTube film med Media Converter

6 Gå till en onlinevideotjänsten webbplats, till exempel, den fria medier omvandlare hemsida. Klicka på "Bläddra YouTube" på webbsidan för att gå till en ny webbsida.

7 Skriv in namnet på YouTube film du vill hämta in textfilen under "Lägg till filen (s) Till Que" -fliken. Klicka på knappen "Sök" under textfältet.

8 Dubbelklicka på YouTube filmen från listan över alternativ som presenteras under "Sök" för att gå till en ny webbsida.

9 Välj "MPEG-4 / MP4" från "File Format" rullgardinsmenyn på webbsidan. Klicka på knappen "Bläddra" bredvid "Output File" fliken på webbsidan. Navigera i fönstret som visas på skrivbordet. Klicka på "Öppna" -knappen på fönstret för att gå tillbaka till webbsidan.

10 Klicka på "Start" -knappen för att börja konverteringen och spara YouTube-film. Klicka på "Klar" -knappen på bekräftelsefönstret när det visas.

Ladda ner YouTube film med GAZZUMP

11 Gå till YouTube. Klicka på YouTube film du vill hämta. Klicka i adressfältet högst upp i webbläsaren. Kopiera YouTube filmens webbadress genom att trycka på "Kommando + C".

12 Gå till en onlinevideotjänsten webbplats, till exempel, den fria GAZZUMP hemsida. Klicka på "Ange en webbadress för att extrahera och ladda ner data från textfält på webbsidan." Tryck på "Kommando + V" för att klistra in YouTube filmens webbadress i textfältet.

13 Klicka på "Download" knappen till höger om textfältet.

14 Välj "MP4" från "Format" rullgardinsmenyn som har dykt upp under textfältet.

15 Klicka på "Hämta att" länken som visas när YouTube filmen har kopierats och konverterats. Navigera till skrivbordet i fönstret som visas. Klicka på "Spara" knappen längst ned i fönstret.

Tips

  • Inte använda onlinevideotjänst webbplats med en YouTube-film som har en upphovsrätt fäst vid den.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com