Varför YouTube inte på min dator?

July 5

Varför YouTube inte på min dator?


YouTubes användarvänlighet gör det lönsamt som en tillsats arbetsplats, användbar för instruktionsfilmer, presentationer och instruktioner s. Men behövs ett antal olika faktorer för YouTube att fungera korrekt. Om YouTube inte fungerar på din dator, kan du behöva felsöka med andra datorer, din Internet-anslutning, din webbläsare och webbläsarens Flash inställningar.

Internet signal, hastighet och bandbredd

Om du har flera datorer, först se om några andra datorer i samma nätverksanslutning kan titta på YouTube-videor. Om datorn är ansluten trådlöst, se till att signalstyrkan är stark och stabil - om inte, kan du behöva flytta datorn eller routern. Om YouTube arbetar intermittent, titta på alla andra datorer i nätverket för att se om de laddar ner eller ladda upp något och använder upp bandbredd du behöver titta på videoklipp.

bandbredd Shaping

Om din Internet-anslutning är bra, kan din ISP att begränsa din bandbredd när det gäller att använda YouTube. Denna begränsning, även känd som "bandbredd formning," är när en Internetleverantör begränsar din tillgängliga bandbredden för vissa webbplatser eller aktiviteter. Om YouTube är en av de enda platserna med laddningsproblem, eller om du märker problem vid samma tid på dagen konsekvent, kontakta din ISP för att se om detta kan lösas.

webbläsare Felsökning

Om problemet är specifikt för din dator, kan du göra en del felsökning för att se om problemet kommer från webbläsaren. Först testa några olika webbläsare på datorn för att se om det är bara din huvudsakliga webbläsare som inte kan se på YouTube. Om så är fallet, kan din webbläsare helt enkelt måste uppdateras till den senaste versionen. Vissa problem kan inträffa direkt efter YouTube släpper en uppdatering som kan strida mot vissa webbläsare tills läsaren har lappat.

Flash spelare

YouTube-videor använder Adobe Flash Player för att visa videoklipp på YouTube. Om Flash Player är föråldrad, kan YouTube-videor inte fungerar alls. Även om din Flash Player uppdateras automatiskt ladda ner det från Adobes webbplats och uppdatera den manuellt för att kontrollera att du har den senaste versionen installerad på din dator. (Se Resurser)

Hårdvaruacceleration

Hårdvaruacceleration använder datorns hårdvara, såsom grafikkortet, för att visa innehåll i stället för Flash motor. Men om Flash konflikt med datorns hårdvara, skärmen kommer inte laddas korrekt. Fyll någon YouTube-video, högerklicka i videofönstret och klicka på "Inställningar". Under "Display" -fliken, avmarkera "Aktivera hårdvaruacceleration" och sedan på "Close". Starta om webbläsaren för att ändringarna ska få full effekt, och försök igen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com