Hur du ansluter bildskärmar i en serie

February 1

Hur du ansluter bildskärmar i en serie


Med mer än en bildskärm ansluten till datorn kan utöka skrivbordet och ger dig mycket mer utrymme att arbeta med flera projekt samtidigt. Detta är en stor funktion för spelare som vill spela på mer än en monitor, eller för personer som vill använda mer än ett program åt gången. Upphakning två eller flera bildskärmar i en serie är en relativt enkel process som kräver att koppla in en ny bildskärm och tala om för datorn i vilken ordning de ska visas.

Instruktioner

1 Slå på datorn och se till att den befintliga monitorn är ansluten till den primära VGA-port. I de flesta fall kommer detta inte att du kan ändra någonting om datorn fungerar som den ska.

2 Anslut den andra bildskärmen till den andra VGA-port på baksidan av datorn och koppla in bildskärmens nätadapter i väggen.

3 Vänta på att datorn automatiskt känna igen den nya bildskärmen och ladda förare att köra enheten. Detta kan ta upp till fem minuter.

4 Högerklicka på skrivbordet och välj "Skärmupplösning."

5 Klicka på knappen "Identifiera". Detta kommer att visa ett stort antal på varje bildskärm som visar dig var de för närvarande ordnas.

6 Klicka och håll ned musknappen på bildskärmarna, dra dem i den ordning du vill att datorn ska känna igen dem i.

7 Klicka på bildskärmen som du vill göra din primära bildskärmen, och sedan markera rutan märkt "Utöka skrivbordet" och välj "OK".

8 Starta om datorn för att ändringarna ska träda i kraft. Observera att den andra bildskärmen nu kommer att fungera som en förlängning av din primära bildskärm. Du kan flytta fönster eller andra föremål på båda skärmarna.

Tips

  • Dessa instruktioner är specifika för Windows 7.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com