Hur man justerar volymen på en 20-tums Hannspree monitor

February 2

Datorskärmar är utformade för att presentera det visuella som skapas av datorns grafikkort. Att höra ljudet som skapas av datorns ljudkortet via bildskärmen också måste en uppsättning högtalare byggas in i monitorn. Du kan ställa in ljud volym på en 20-tums Hannspree HF205DPB LCD-skärmen så länge ljudkortet har anslutits till monitorn. Justera ljud volym direkt på skärmen.

Instruktioner

1 Sätt ena änden av en minijack-kabeln till mini-jack ljudutgång på datorns ljudkort. Typiskt kommer denna utsignal att hittas på ett ingångs / utgångspanel på botten baksidan av datorn.

2 Vrid Hannspree bildskärmen så ryggen vänd mot dig. Sätt i den andra änden av minijack-kabeln till mini-jack ljudingång ingång på baksidan som är direkt till vänster om ljud hörlurar ingång, som är längst bakre vänstra hörnet. Vrid Hannspree monitorn så att framsidan igen vänd mot dig.

3 Tryck på "Meny" knappen till vänster under frontpanelen. Tryck på "Up" eller "Down" till höger om "Meny" -knappen för att markera "Audio Input". Tryck på "Enter-knappen till höger om" Up "eller" Down ".

4 Välj menyn "System" med "Up" eller "Down". Tryck på "Enter". Välj "PC-ingång" med "Up" eller "Down". Tryck på "Enter". Tryck på "Meny" -knappen.

5 Välj "Volume" med "Up" eller "Down". Tryck på "Enter". Tryck på "Up" eller "Down" för att ändra antalet presenteras bredvid en bar på skärmen som anger halten av volymen (dvs "50" eller "34" eller "78"). Tryck på "Meny" när du är klar att justera volymen. Tryck på "Meny" -knappen igen för att lämna inställningsmenyerna.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com