Hur Dela iCal med Google

March 28

Snarare än jonglera mellan två kalendrar, kombinera dem via iCal inställningar ansökan. Du kan länka samman dina olika iCal och Google Kalender program som ska synkroniseras händelser och uppgifter. Google Kalender är tillgängligt på nätet, och använder CalDav som sin kalender format, ett format som stöds av iCal 3.0 och senare. När de två ansökningarna är anslutna, är samma information samman och ny information uppdateras i något av programmen.

Instruktioner

1 Klicka på "iCal" längst ned på Macintosh-skrivbordet för att starta programmet. Alternativt, starta programmet från ett Finder-fönster.

2 Klicka på "iCal" längst upp i programmenyn och klicka på "Inställningar". Klicka på knappen Konton och klicka sedan på "+".

3 Skapa en beskrivning för det nya kontot och ange din Google e-postadress och lösenord.

4 Klicka på Serveralternativ fältet och ange "https://www.google.com/calendar/dav/[email protected]/user." Ersätt Youremail i serveralternativ fält med ditt e-postkonto namn.

5 Avmarkera "Använd Kerberos v5 för autentisering" och klicka på "Lägg till". Markera kryssrutan bredvid den kalender du vill lägga till iCal, och klicka på "Lägg till e-post."

6 Ange din Gmail-adress och klicka på "OK" för att spara och avsluta. Google Kalender-konto visas i sidomenyn i iCal.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2018 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com