Extrahera DVD Audio Med Nero Recode

April 2

Extrahera ljud från en DVD med Nero Recode kräver att ta bort eller inaktivera vissa delar av DVD-film. För att göra detta behöver du en DVD du har skapat som inte innehåller något upphovsrättsskyddat material. Nero Recode medföljer Nero programmet. Men om Nero Recode inte finns tillgänglig eller inte har installerats på datorn, behöver du en kopia av programmet.

Instruktioner

1 Dubbelklicka på "Nero Smartstart" ikonen för att öppna programmet. Klicka på alternativet för "Nero Recode" som är nära botten av listan Program. Detta kommer att starta programmet.

2 Klicka på alternativet för "Koda Huvudfilm till Nero Digital." Detta kommer att visa My Nero Digital Movie Backup skärm.

3 Sätt i DVD som du vill att extrahera ljudet i DVD-enheten på datorn. Klicka på "Importera DVD" -knappen. Välj din DVD-enhet och klicka på "OK" -knappen för att starta importen.

4 Klicka på nedåtpilen för "Kategori" rullgardinsmenyn. Välj kategori för din DVD-film. Standardinställningen är "Nero Digital."

5 Klicka på nedåtpilen för "profil" rullgardinsmenyn. Välj en profil för din DVD-film. Standardinställningen är "Standard".

6 Klicka på nedåtpilen för "Encoding Method" rullgardinsmenyn. Välj "MP4" för kodningsmetod för din DVD-film.

7 Klicka på "Nästa" för att fortsätta. Välj bränn alternativ som du behöver och klicka sedan på knappen "Bränn". Vänta medan filmen bränns till hårddisken.

8 Klicka på alternativet för "Nero Wave Editor" från Nero Smart menyn. Klicka på "File" drop-down och välj alternativet "Öppna". Navigera till platsen för DVD-film på hårddisken och klicka på "Öppna" -knappen.

9 Klicka på "File" drop-down och välj alternativet "Spara som". Ange ett namn för ljudfilen i "Filnamn" textrutan. Välj "MP3" i "Spara som typ" textrutan. Klicka på "Spara" för att spara ljudfilen.

Tips

  • Nero Recode tillåter inte kopiering av upphovsrättsskyddat DVD-filmer.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com