Hur man använder S-video på en Dell D600

December 1

Hur man använder S-video på en Dell D600


Dell Latitude D600 släpptes första gången 2004. På den tiden, denna laptop var en bra bärbar alternativ för både tillfälliga och allvarliga datoranvändare. En funktion som Dell Latitude D600 har är S-Video-port. S-Video är en analog videoanslutning som oftast används för att ansluta en bärbar dator till en TV. Däremot kan du använda S-Video-port för anslutning till en extern källa som är utrustad med en S-videoingång som en projektor eller extern datorskärm.

Instruktioner

1 Anslut ena änden av en S-videokabel till Dells S-Video-port. På denna modell, är S-Video-port på baksidan till höger på den bärbara datorn. Passa in kabeln med stiften i S-Video-port och skjut kabeln försiktigt i porten.

2 Stäng av den externa bild enheten innan du ansluter den motsatta änden av S-videokabeln i enheten.

3 Anslut den andra änden av S-videokabel till den externa visningsenheten. Om du ansluter till en TV, är videoingången som vanligtvis finns på sidan eller baksidan av TV.

4 Vrid den externa enheten igen. Om du har anslutit till en enhet med flera ingångar, som en tv, ändra videokällan ingång till den ingång som din Dell är ansluten till. De flesta TV fjärrkontroller har en "källa" eller "Input" knappen kan du trycka på för att ändra videokälla ingång.

5 Tryck på "FN" och "F8" på din Dell D600. Detta kommer att växla videobilden och att den kan visas på den externa bildkälla.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com