Hur man tar bort betonar och huvudstäder från e-post

July 16

Formateringen i ett e-postmeddelande kan innehålla olika stilelement, såsom versaler och understrykningar. De understryker kan vara de som författaren införas eller de som e-program som skapats för hyperlänkar inom e-postadresser. Ibland kan avsändaren använda dessa stilelement överdrivet att det är svårt att fokusera på budskapet. Lyckligtvis kan du ändra meddelandet för att ta bort formateringen. Du kan göra det automatiskt med de verktyg som ingår i ditt e-postprogram, eller manuellt.

Instruktioner

Automatiskt

1 Öppna meddelandet. Klicka på "Svara" för att svara till avsändaren eller "Framåt" för att skicka meddelandet till andra människor.

2 Klicka på "Enkel text" länken ovan meddelandefönstret för att växla från rika textformatering till vanlig text. Du kan få ett meddelande om att byta till vanlig text raderas automatiskt all formatering.

3 Klicka på "OK" för att acceptera och gå vidare. Detta tar bort understrykningar och annan formatering från meddelandet.

Manuellt

4 Klicka på "Svara" eller "Framåt" för att gå vidare till meddelandefönstret.

5 Ta bort understryker manuellt om du inte vill ta bort all formatering i meddelandet. Markera varje understrukna ordet och klicka på understryknings knappen längst upp i meddelandefältet.

6 Markera varje bokstav som du vill ersätta och skriva gemener motsvarande. Till skillnad från ordbehandlare, gör e-postprogram innehåller verktyg som kan växla bokstäverna så du måste utföra den här funktionen manuellt.

7 Klicka på knappen "Skicka" när du är klar med redigeringen och du är nöjd med meddelandet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com