Hur överföra bilder från en dator till en e-

August 7

Överföra bilder från en dator till ett e-postkonto är vanligtvis kallas uppladdning. Du kan ladda upp bilder från din dators hårddisk och inkludera dem som bifogade filer på ett e-postmeddelande. Det bästa sättet att överföra bilder från datorn till ett e-postmeddelande är att skicka dem till dig själv först. Att skicka bilderna till dig själv gör bilderna aktiv i din e-post är Skickat. Du kan alltid komma åt dem på din e-post, oavsett om du sitter vid din egen dator eller ut och om. Uppladdning tar bara en sekund, beroende på hur många bilder du överför.

Instruktioner

1 Logga in på ditt e-postkonto. Klicka på "Compose" eller "Ny" för att skapa ett nytt e-post utkast.

2 Skriv din egen e-postadress i "Till:" fältet. Typ "Bilder" i ämnesfältet, som vanligtvis är två dataformer nedan där din e-postadress har placerats.

3 Klicka på alternativet som läser antingen "fast" eller "foto".

4 Klicka på "Mina dokument" och välj "Bilder" -fliken mappen i popup-dialogrutan för att lokalisera de foton du vill överföra från datorn.

5 Håll ned "Ctrl" och klicka på varje bild endast en gång.

6 Klicka på "Öppna" för att fästa bilder till din e-utkast.

7 Klicka på "Skicka" när alla bilderna har fäst till e framgångsrikt.

Tips

  • Om du planerar att överföra en massa bilder, kan mass uppladdning vara mer effektivt än att ladda upp bilder till din e-post. Med mass uppladdning, kan en stor uppladdningsprocessen lämnar dig med en enda länk till ett parti av bilder. Du kan skicka länken via e-post. Länken fungerar som en nedladdningslänk för bilderna. AskStudent.com föreslår några fria mass uppladdning tjänster.
  • Se till att du vet hur mycket utrymme du kan ladda upp till din e-post på en gång. De flesta e-tjänster kan 25MB per e-post. I de flesta fall finns det en uppladdningsmätare, som indikerar hur mycket utrymme varje bild tar upp. Se till att du ägna stor uppmärksamhet åt mätaren för att undvika att lägga upp för många filer. Som ett resultat kommer den e inte spara eller skicka.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com