Hur du ändrar mappen Skräppost inställningar

August 9

Hur du ändrar mappen Skräppost inställningar


E-postservrar, inklusive Yahoo! Mail, Hotmail och Gmail, tillåta användare att skapa sin egen personliga e-post upplevelse. En av de funktioner som användarna kan välja att anpassa är hur spam e-postmeddelanden få filtreras i skräppostmappen i e-postprogrammet.

Instruktioner

Yahoo! Mail

1 Logga in på ditt Yahoo inkorg. Titta till övre högra hörnet av skärmen och dra ner menyn "Alternativ" och välj sedan "Mail Options".

2 Välj "Spam" rubrik från navigeringsmenyn som löper längs den vänstra sidan av den nya skärmen. I det här avsnittet kan du välja vilka meddelanden skickas automatiskt till din skräppostmapp, liksom vilka bilder som ska visas och vilka blockera vissa meddelanden. Du kan också lägga till e-postadresser som du inte vill ta emot meddelanden från i detta avsnitt.

3 Klicka på "Spara ändringar" knappen längst upp på sidan för att spara och aktivera inställningarna.

Hotmail

4 Logga in på ditt Hotmail-e-postkonto och välj sedan "Alternativ" i rullgardinsmenyn längst till höger på din inkorg skärm. En ny skärm kommer att läsa. Bläddra ner till den andra huvudrubriken märkt "Junk e-post."

5 Klicka på "Filter och rapportering" eller "Säker och blockerade avsändare." I "Filter och rapportering" avsnittet kan du anpassa nivån på filtrering för dina meddelanden, när meddelanden i mappen Skräppost få bort och om du vill rapportera meddelanden som du markerar som "spam" till Microsoft. I "Säker och blockerade avsändare" område, kan du manuellt lägga till eller ta bort enskilda e-postadresser på din lista över blockerade avsändare; du kommer inte att få någon e-post från alla e-postadresser du sparar till denna lista. Du kan också skapa en säker lista avsändare; e-postadresser läggs på denna lista kommer alltid anländer i inkorgen.

6 Klicka på "Spara" knappen längst ner till höger på skärmen för att spara dina inställningar.

gmail

7 Logga in för att få tillgång till Gmail inkorg. Leta efter länken till din skräppostmapp. Det ligger i navigationsmenyn som löper längs den vänstra sidan av skärmen, som börjar med inkorgen.

8 Läs varje meddelanden mappen för att avgöra om varje meddelande för närvarande i din skräppostmapp hör hemma där. Om du ser några meddelanden som skulle ha levererats till inkorgen flytta dem till inkorgen.

9 Bock meddelandet (s) du vill flytta till inkorgen. Välj "Flytta till" rullgardinsmenyn och välj "Inbox". Detta flyttar alla valda meddelanden till inkorgen. Tyvärr, till skillnad från Yahoo! Mail eller Hotmail, Gmail inte har en omfattande spam inställningsmeny tillgänglig för användarna.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com