Hur man reparerar mshtml.dll fel

November 30

Hur man reparerar mshtml.dll fel


Är din IE7 webbläsare kraschar varje gång du surfar vissa webbplatser? Får du ett felmeddelande om en saknad eller skadad mshtml.dll fil? oroa dig inte! Här är stegen för att reparera felet.

Instruktioner

1 Det här felet inträffar när filen Mshtml.dll saknas eller tas bort. Det kan också hända när vi reparera registret och skada eller radera filen Mshtml.dll. För att reparera detta måste du installera den senaste säkerhetsuppdateringen för IE7

2 Det enklaste sättet att reparera detta på Vista är att: 1) Klicka på startknappen. 2) Klicka på "Alla program". 3) Klicka på "Windows Update" (i vänstra rutan kan du behöva bläddra uppåt eller nedåt i Vista beroende på hur många program du har installerat på din dator. När du klickar på Windows Update, Windows automatiskt öppna "System och underhåll fönstren UPDATE "skärm. Klicka på installera uppdateringar.

3 Ett annat alternativ är att helt enkelt klicka på startknappen och gå till Kontrollpanelen. Efter att ha klickat på Kontrollpanelen i högra rutan under säkerhets titeln, klicka på "Installera uppdateringar." I det nya fönstret klickar installera uppdateringar.

4 För båda alternativen kommer du att uppmanas att starta om datorn. Du måste starta om datorn för uppdateringar att installera. När datorn startar, kommer uppdateringarna installeras. Stäng inte datorn förrän de är klara.

5 Om du har en annan version av IE (Internet Explorer), men har ett liknande problem kan du gå till: http://windowsupdate.microsoft.com. Sajten kommer att känna igen din version av IE och ditt hemland och guide till rätt version för din webbläsare.

6 Om uppdateringarna inte fungerar och du har Vista installationsskivan Sätt i skivan och reparation från installationsskärmen. Klicka på "reparera", inte "Install".

7 Om du inte har Vista installationsskivan: Du kan göra en "Systemåterställning". Detta återställer Windows-registret till en tidigare tidpunkt (innan registret ändrades och orsakade problemet).

8 Systemåterställning: Startkontrollpanelen-System och underhåll-Back up och återställning-Reparera Windows med Systemåterställning.

9 Om alla dessa korrigeringar misslyckas, kan du alltid hitta en fri Registry Cleaner. Dessa program skanna registret för fel och reparera dem automatiskt om de kan leda till att vissa program inte fungerar korrekt.

Tips

  • Kom ihåg att säkerhetskopiera registret !.
  • Kom ihåg att starta om.
  • Ibland är dessa frågor som orsakas av de webbplatser du besöker och inte har någonting att göra med ditt register. Platser som Myspace, Facebook och de flesta sociala nätverk har dessa problem från tid till annan. Kontakta webbplatsen om felet återkommer efter att ha följt alla ovanstående lösningar.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com