Hur man startar en diskussionslista

November 3

Föreställ dig att prata med en grupp människor om något du alla älskar att diskutera. Det är fördelen med en gruppdiskussion lista. Att vara en del av en lista kan vara roligt och givande, men hur ska man börja en själv? Det är inte så svårt som du kanske tror. Så här startar din lista och hålla den i trim.

Instruktioner

1 Hitta ett gemensamt ämne att diskutera med andra listmedlemmar. Det kan vara en favorit författare, videospel, politik, eller bara en lista där du alla prata om allting. Gemensamma intressen är vad föra en förteckning levande och blomstrande.

2 Hitta en plats att vara värd för listan. Om du vill kopiera varje e-postmeddelande som går ut till varje medlem, hitta en plattform för att göra det åt dig. Yahoo! grupper, Topica och Microsoft har alla plattformar som utformats speciellt för e-post diskussionsgrupper. Använda plattformen med de funktioner som passar dina individuella behov bäst. Du kan också hitta andra grupper att gå där.

3 Bjud in dina vänner till listan först. Sedan öppna inbjudningar upp till en bredare medlemskap. På så sätt kommer du träffa nya människor och ha tillgång till dina nuvarande vänner. Annonsera din lista på bloggar och online-destinationer för likasinnade att utöka ditt medlemskap.

4 Vara fördomsfri men disciplin. Diskussionerna kan bli mycket varm. Om du inte vill hela listan att falla sönder, hålla argument till ett minimum. Eftersom detta är din lista, är det sista ordet i sista argument. Argument som urartar kan orsaka andra medlemmar att lämna listan.

5 Håll koll på dina medlemmar. En diskussionslista kan börja stark och börja krympa med tiden om du hålla konversationen flyter. Skriver ofta om diskussionen långsammare. Ibland är allt som behövs för att blåsa nytt liv i en lista är för en person att starta en tråd. Denna person kan vara du om andra inte publicera.

Tips

  • Diskutera aldrig känsliga ämnen såvida du inte har något emot att skapa heta diskussioner.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com