Så här ändrar bild Begränsningar i Photoshop

November 4

När du arbetar med en bild i Photoshop, kommer du antagligen vill ändra begränsningar eller dimensioner av fotot. Detta gör att du kan ändra den faktiska storleken och pixel Formatet på bilden om det behövs. Ändra begränsningar är enkelt när du förstår grunderna i foto makeup och storleksändring.

Instruktioner

1 Hitta bilden på rullgardinsmenyn som ligger högst upp på skärmen. Välj "Image Size". Ett fönster med storleks alternativ visas.

2 Ändra siffrorna i bredd- och höjdfält för att ändra storleken på bilden. Du kan välja att ändra pixeldimensioner eller fotostorlek. De andra mätningar och begränsningar uppdateras automatiskt.

3 Ange en lägre upplösning om du vill öka storleken på bilden eller en högre upplösning om du vill minska storleken på bilden. Upplösningen mäts i bildpunkter per tum och förändrar klarheten hos bilden. De andra datafält uppdateras automatiskt.

4 Bestäm om du vill ändra storlek på bilden med eller utan att sampla. Storleksändring utan att sampla kommer att ändra storleken på bilden utan att ändra det totala antalet pixlar. Storleksändring med omsampling kommer att ändra bildpunkterna såväl som dimensionerna.

5 Kontrollera provtagning och välja bicubic skarpare i "Bildstorlek" om du planerar att göra en stor bild mycket mindre, men behovet av att upprätthålla klarhet.

6 Avmarkera "Bibehåll proportioner" rutan i "Bildstorlek" alternativ om du vill manuellt ändra höjden och bredden. Om du lämnar markerad kommer Photoshop automatiskt ändra siffrorna för att hålla foto proportionella.

Tips

  • När du gör bilden mindre utan att sampla, kommer pixlarna blir mindre. Detta innebär att du ökar upplösningen på bilden eftersom pixlarna packas närmare varandra. Om du gör en bild större utan att sampla, pixlarna blir större. Detta gör att ditt foto att förlora klarhet upplösningen reduceras. För att ytterligare förstå skillnaden mellan att ändra storlek och sampla, besök Photoshop Essentials (se Resurser nedan).
  • Beskärning kan också användas för att ändra omfattningen av fotot. Beskärning är annorlunda än storleksändring eftersom den väljer en del av fotot och ignorerar resten. För tips om beskärning i Photoshop, se Media College (se Resurser nedan).
  • Undvik att ändra storlek en GIF-bild som inte kommer att ge den önskade effekten. Ändra enkelt läge till RGB och sedan ändra storlek. Du kan växla till RGB genom att välja "Mode" på bildmenyn och välja "RGB".

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com