Så här visar ett meddelande när nya e-post objekt anländer

October 29

Så här visar ett meddelande när nya e-post objekt anländer


Ett program e-postmeddelande kan du veta när du har nya meddelanden så snart de anländer. Det finns flera olika typer av program för e-postmeddelanden; beroende på graden av anmälan du letar efter och e-postprogram du använder, hitta och ladda ner en anmälare som erbjuder de funktioner som är viktiga för dig. Det finns också en chans att e-postprogrammet har redan en anmälningsförfarandet finns.

Instruktioner

1 Läs din e-programmets hemsida för att se om det redan finns en e-postprogram för din typ av konto anmälan. Webbaserad e-post - till exempel Gmail, Yahoo och Hotmail - har e-postprogram anmälnings du kan ladda ner direkt från deras webbplats. Några av dessa program är kopplade med chattprogram, men du kan stänga av chattfunktioner och endast använda e-postmeddelande. Om ditt e-postprogram har en, ladda ner den genom att klicka på länken och sedan dubbelklicka på ikonen för att installera den på din dator.

2 Hämta en tredje part program e-postmeddelande. Det finns många av dessa för dig att välja mellan, ofta utan kostnad (se Resurser). När du har hämtat ett program och installera det på din dator, din e-postadress och lösenord så att programmet har tillgång till din e-post. Sedan, när e-postmeddelanden anländer, kommer popup-anmälan informera dig.

3 Använd ett e-postprogram som Microsoft Outlook, som redan meddelar dig med en pop-up när nya meddelanden anländer. Håll ditt e-postprogram öppet på skärmen för att få anmälningar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com