Hur man vinner Cash på World Winner

November 9

World Winner är en sajt på nätet som erbjuder användarna en chans att vinna pengar när du spelar sina favoritspel. Du kan använda World Winner bara för skojs skull eller tävla i turneringar där skyttekungen vinner ett kontantpris. Om du har en talang för online-spel, försök att vinna pengar på World Winner.

Instruktioner

1 Gå med World Winner gratis. Registreringen är mycket enkel, du behöver bara för att ge plats med din e-postadress och skapa ett användarnamn och lösenord.

2 Bläddra igenom de spel som finns på World Winner. Det finns strategispel som schack och Cubis, ordlekar som Hangman och Scrabble samt traditionella kasinospel och kortspel.

3 Klicka på rubriken som du är intresserad av att spela. Du kommer att gå till en sida som beskriver hur spelet spelas. Om du fortfarande vill delta i det spelet, välj "Play Now".

4 Spela den valda spelet. Titta igenom tävlingarna som finns för spelet. Vissa är fria att tävla i, medan andra kostar en liten avgift för att ange. Prestera bra och du kommer att rack upp fler poäng. Du kan spela gratis tävlingar så ofta du vill.

5 Meddela mig via World Winner av resultaten av tävlingen. Om du har vunnit tävlingen, kommer pengar att sättas in din webbplats konto.

Tips

  • Du måste använda Internet Explorer för att spela spel på World Winner. Andra webbläsare stöds inte av webbplatsen.
  • Du måste installera ActiveX-kontroller innan du kan spela onlinespel på World Winner. Installationen av dessa kontroller tar bara några minuter.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com