Inrednings Hem Spel

September 18

Inrednings Hem Spel


Heminrednings spel är ett bra sätt för barnen att utöva sin kreativitet och samtidigt utveckla sin känsla för estetik. Det finns en uppsjö av dekorera spel online som barnen kan njuta av ett säkert sätt, från webbplatser som Barbie och Dress Up 24/7. Barnen kan leka med virtuella dockskåp eller gå djupare och faktiskt styra utformningen av själva huset, endast begränsas av deras kreativitet!

Minas Beach House 2

Minas Beach House 2 är ett roligt och väl utformad spel som sätter dig i stånd att utforska och dekorera Mina moderna hus vid stranden. Det finns tre rum du kan ange och dekorera, plus en vacker trädgård kan du landskap med ett par klick på musen. Du startar spelet genom att välja ett rum, sedan bläddra igenom olika objekt och dekorationer du kan dra och släppa in i rummet för att lämna den. Minas Beach House 2 är annorlunda eftersom det ger dig kreativ frihet att ändra storlek, färg och mönster av de olika objekten som du använder för dekoration.

doll House

Doll House är en annan stor heminredning spel som ger dig kontroll av inredning en minimalistisk, modernt hus. Du får ett dockhus med sex rum som kan zoomas in på och möblerade genom att dra och släppa objekt från den bärbara datorn längst ned på sidan i rummet. Liksom Minas Beach House, kan du justera storleken på objekten när du har placerat dem i rummet. Doll House erbjuder också möjlighet att zooma ut och se alla de rum du har dekorerade på en gång.

Barbies My House

My House, med Barbie, erbjuder allt det roliga i att ha en egen Barbie hus, i virtuell form. Du kan välja mellan de fyra rum (kök, badrum, sovrum och vardagsrum) och använda de tre sidorna i Barbie möbler för att dekorera dem. My House erbjuder också det roliga alternativet för att fylla huset med vänner, inklusive Barbie, två av hennes vänner och tre gulliga hundar. När du är klar dekorera kan du välja utskrifts för att skriva ut en bild av ditt hus.

Bästa Inredning

Best Interior Design är ett spel som erbjuder en mycket anpassningsbar hus design med en rolig anime-tema. Du spelar Cherry, som behöver packa upp och dekorera sitt rum innan hennes pojkvän kommer att plocka upp henne på Alla hjärtans dag. Du får välja tapeter, golv, mattor och fönster samt vanliga inventarier, såsom affischer och garderober. Bästa Inredning skiljer sig från de andra dra-och-släpp-spel och erbjuder extra designelement att faktiskt utforma den fysiska element i ett rum.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com