Hur konvertera en M4B Book fil till en MP3

October 11

Hur konvertera en M4B Book fil till en MP3


Den M4B filtypen är en ljudfil är baserat på MPEG-4 komprimeringsformat. Konvertera M4B eBook-filer till en MP3-format kräver ett ljud konverteringsverktyg. Många sådana verktyg finns tillgängliga. Vissa verktyg är webbapplikationer som kommer att konvertera filer med hjälp av en online-ansökan, och andra verktyg kan laddas ner och installeras som ett program till datorn. En fördel med att använda ett webbaserat konverteringsverktyg är att inga ytterligare nerladdningar eller installationer behövs.

Instruktioner

Konvertera M4B filer med en Online Audio Converter

1 Öppna en webbläsare och navigera till en av de gratis online konverteringsverktyg, Media Convert eller Media Converter.

2 Klicka på "Bläddra" -knappen bredvid "File" rutan i Media Konvertera eller klicka på "Ladda upp fil" -ikonen i Media Converter, och klicka sedan på "Bläddra". En fil navigering dialogruta kommer att lansera.

3 Navigera till och markera M4B fil som ska konverteras. Klicka på "Öppna" -knappen. Filen laddas in i programmet.

4 Välj "Automatiskt Detection" som "Input Format" i Media Konvertera, och välj "MPEG-1/2 Audio Layer (* .mp3)" alternativ från andra listrutan "Output Format". Klicka på den blå "OK" knappen för att konvertera den valda filen. Den M4B filen kommer att konvertera till MP3 och spara i samma katalog som den ursprungliga filen.

5 Klicka på den gröna pilen i Media Converter för att gå vidare till nästa steg i omvandlingen. Klicka på "Output" listrutan och välj "MP3" som "Output filtyp." Klicka på "OK." Den M4B filen kommer att konvertera och spara i samma mapp som den ursprungliga filen.

Konvertera M4B filer med ett nedladdningsbart program

6 Ladda ner och installera en av ljudkonverteringsverktyg.

7 Klicka på Windows "Start" och välj "Alla program."

8 Klicka på programmet länken för ljudfilen konvertering verktyg för att öppna programmet.

9 Klicka på länken eller knappen "Lägg till filer", som vanligtvis finns på den övre navigeringsmenyn. En fil navigator öppnas.

10 Navigera till och markera M4B fil att konvertera. Klicka på "Öppna" -knappen för att läsa in filen i omvandlaren.

11 Välj alternativet MP3-utgång, om sådan finns. Vissa verktyg bara konvertera till MP3-format. I dessa fall finns inget alternativ Visningsformat.

12 Klicka på knappen "Konvertera". Den konverterade MP3-fil kommer att sparas på den plats som anges av konverteringsverktyg. Standardplatsen är oftast "Min musik" -mappen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com