Hur kan en Säljare inte komplett en eBay transaktion?

April 20

En säljare kan välja att inte genomföra en eBay transaktion om köparen inte uppfyller säljarens budgivning krav. Gemensamma krav inkluderar hemland och betalningssätt. Internationell försäljning kan också återkallas om köparen uppmuntrar olagliga tullens verksamhet.

Funktioner

EBay tvistlösnings centrum är centralen för alla frågor som uppstår mellan köpare och säljare.

fördelar

eBay fungerar som en medlare för att bekräfta att orsaken till en avbruten transaktion är giltig. Till exempel, om en köpare från Kanada vann ett objekt i USA, men auktionen var inte öppen för kanadensiska budgivare, skulle tvistlösnings centrum gå in och fatta ett beslut.

effekter

En säljare misslyckas med att slutföra en transaktion kan skada deras totala feedback poäng om försäljningen avbryts för en felaktig anledning.

missuppfattningar

En eBay säljaren kan avbryta en auktion eller klassificeras notering när som helst, om varorna säljs lokalt, eller att de inte längre vill sälja objektet. Dock måste försäljningen stoppas innan auktionen avslutas med en framgångsrik köpare.

expert Insight

eBay rekommenderar att säljarna som har frågor om specifika bud kontakta företaget direkt. Ett fall kommer att öppnas så att eventuella problem som uppstår från en ofullständig transaktion hanteras på ett effektivt sätt.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com